Ο 70χρονος, ο οποίος προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή για τη ρατσιστική του επίθεση ζήτησε συγγνώμη από την 77χρονη γυναίκα, στην οποία επιτέθηκε φραστικά.

Ο εν λόγω επιβάτης της Ryanair, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από τη Βαρκελώνη στο Λονδίνο επιτέθηκε φραστικά και έβρισε χυδαία μια συνεπιβάτιδα του με κινητικά προβλήματα, επειδή ήταν έγχρωμη.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο επιβάτης, ονόματι David Mesher μίλησε στην βρετανική τηλεόραση και ισχυρίστηκε πως δεν είναι ρατσιστής, ενώ απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Δεν είμαι ρατσιστής με κανέναν τρόπο και ήταν απλώς μια άτυχη στιγμή κακής διάθεσης». Απευθυνόμενος στο θύμα του, την 77χρονη Delsie Gayle, ο ίδιος είπε: «Απολογούμαι για όλη την αναστάτωση σου εκείνη την στιγμή, αλλά και από εκείνο το περιστατικό και έπειτα».

Από την πλευρά της η γυναίκα, η οποία βρέθηκε στην ίδια εκπομπή, δεν φάνηκε να συγκινείται από την απολογία του Mesher, καθώς στην ερώτηση αν δέχεται την συγγνώμη του, εκείνη απάντησε: «Δεν νομίζω. Πρέπει να ξεχνάς και να συγχωρείς, αλλά θα πάρει αρκετό χρόνο. Ήμουν τόσο καταθλιπτική που το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ».

Διαβάστε για το περιστατικό.