Σε ανακοίνωση της η Ryanair γνωστοποίησε, ότι για λόγους αναβάθμισης, η ιστοσελίδα και η εφαρμογή της θα διακόψουν τη λειτουργία τους για 12 ώρες από τις 19:00 την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, έως και τις 07:00 την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, και κατά εκείνη την περίοδο το online check-in δεν θα είναι διαθέσιμο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ryanair έχει ενημερώσει μέσω email και SMS τους επιβάτες, που έχουν κάνει κράτηση για ταξίδι την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, και τους συμβουλεύουν να κάνουν online check-in την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, πριν την διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Νέες κρατήσεις ή αλλαγές στις υπάρχουσες δεν θα είναι δυνατόν να γίνουν κατά την διάρκεια της διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Η Ryanair αναφέρει ότι λυπάται για κάθε ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει από την αναβάθμιση των συστημάτων της.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: «Στο πλαίσιο της ψηφιακής μας ανάπτυξης, η διακοπή και η αναβάθμιση του συστήματος θα πραγματοποιηθούν για 12 ώρες, από τις 19:00 (ώρα Ελλάδος) την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως τις 07:00 (ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, κατά την οποία η υπηρεσία online check-in δεν θα είναι διαθέσιμη. Οι κρατήσεις πτήσεων και οι αλλαγές δεν θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι πελάτες που ταξιδεύουν την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα πρέπει να κάνουν check-inγια την πτήση τους την Τρίτη 6 Νοεμβρίου. Σας ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται από αυτήν την αναβάθμιση, η οποία θα βελτιώσει περαιτέρω την Ryanair.com, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Ευρώπης».