Με επιτυχία διοργανώθηκε από το Thessaloniki Convention Bureau (TCB), σε συνεργασία με την Aegean Airlines, ακόμη ένα ταξίδι εξοικείωσης, αυτήν τη φορά από την Ισπανία, αποκλειστικά με επαγγελματίες της MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) βιομηχανίας.

Από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου, 10 εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών κινήτρων από την Ισπανία επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και γνώρισαν την πόλη με ένα πρόγραμμα γεμάτο εμπειρίες. Η επιλογή των εταιρειών έγινε σε συνεργασία με την Aegean Airlines και τους συνεργάτες σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Αφετηρία του προγράμματος της διοργάνωσης ήταν οι προκαθορισμένες συναντήσεις αποκλειστικά για τα μέλη του TCB. Πραγματοποιήθηκαν 140 Β2Β συναντήσεις μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος, όπου τα μέλη του TCB είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους, αλλά και να γνωρίσουν τις ανάγκες της ισπανικής αγοράς.

Οι Ισπανοί εκπρόσωποι εταιρειών είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, να μάθουν για την ιστορία της και να γευτούν τοπικές γεύσεις. Μεζέδες σε παραδοσιακό καφενείο, ελληνικός καφές, γλυκό του κουταλιού και βόλτα στα στενά της ανοιχτής αγοράς “Καπάνι” και στο ιστορικό κέντρο ενθουσίασαν τους φιλοξενούμενους.

Σημειώνεται, πως το TCB fam trip από την Ισπανία αποτελεί ακόμη μια δράση του Thessaloniki Convention Bureau, που, σε συνεργασία με την Aegean Airlines, προσεγγίζει και προσκαλεί επαγγελματίες της παγκόσμιας MICE βιομηχανίας, με στόχο την προσέλκυση επαγγελματικών διοργανώσεων.