Η Cyprus Airways  έχει ανακοινώσει επιπλέον πτήσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων προς Ηράκλειο και Βηρυτό.

Συγκεκριμένα, για την περίοδο 21 Δεκεμβρίου 2018 με 7 Ιανουαρίου 2019, η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Ηράκλειο Κρήτης κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Επίσης θα προστεθούν τρεις επιπλέον πτήσεις προς Βηρυτό, στις 27 Δεκεμβρίου 2018, 29 Δεκεμβρίου 2018 και 1 Ιανουαρίου 2019.

«Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε με λιγότερο από δύο μήνες να απομένουν και θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να ταξιδέψουν στην όμορφη Κρήτη για τις γιορτές, καθώς επίσης να ικανοποιήσουμε τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για πτήσεις προς Βηρυτό. Η Βηρυτός αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις του σκι, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές», δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Επισημαίνεται, πως η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23κ., επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους