Δραστηριότητες μέσα στη φύση και ψυχαγωγία προσφέρουν και φέτος τον Νοέμβριο τα θεματικά Σαββατοκύριακα του Elatos Resort & Health Club.

Πιο συγκεκριμένα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή τους στα cosy chalets του resort, που ξεπροβάλλουν μέσα από το κατάφυτο τοπίο του Επταλόφου στον Παρνασσό, σε συνδυασμό με θεματικές όπως το 2o Dog Weekend, την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τον στολισμό του δέντρου και τη γιορτή του Thanksgiving, αλλά και το Mountain Fitness Boot Camp.

Dog Weekend: 
Mε  επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Dog Weekend στο Elatos Resort & Health Club, το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (2-4/11) στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού. Οι τετράποδοι φίλοι απόλαυσαν ένα διήμερο αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτούς με πολλά παιχνίδια στο βουνό και ξεχωριστή φροντίδα από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Περισσότερα από 30 μικρόσωμα και μεγαλόσωμα σκυλιά είχαν συγκεντρωθεί το πρωί του Σαββάτου στην αυλή του Club House, όπου ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης μίλησαν στους ιδιοκτήτες τους για τη σημασία των πρώτων βοηθειών, λίγο πριν όλοι μαζί ξεκινήσουν για μια μοναδική πεζοπορία ανάμεσα στα έλατα. Διασχίζοντας μονοπάτια και ρυάκια τα αγαπημένα κατοικίδια ήρθαν σε επαφή με τη φύση και απόλαυσαν την ξεχωριστή βόλτα.

Η επιστροφή στο Club House επεφύλασσε γεύσεις για όλους στο Hot Dog & Chili con Carne Feast, ενώ το απόγευμα η δυνατή ομιλία της “ΛΑΡΑ”, της Ελληνικής Σχολής Σκύλων-Οδηγών Τυφλών έδειξε σε όλους τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους τα αγαπημένα μας τετράποδα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης, οι οποίοι έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για τη στείρωση, τον εμβολιασμό, το μικροτσίπ, τη σημασία των εντολών, το στρες του αποχωρισμού αλλά και το παιχνίδι.

Το 2ο Dog Weekend ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής με όλους να συμμετέχουν στον στίβο άθλησης που είχε στηθεί από τον εκπαιδευτή Γιάννη Κουβέλη για την ανάδειξη του πιο γρήγορου σκύλου-δρομέα με τη νίκη να κερδίζει ένα Jack Russell δίνοντας ραντεβού για το 3ο Dog Weekend το 2019!

Καλωσορίζοντας τα Χριστούγεννα & το Thanksgiving στον Παρνασσό:
Το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (23-25/11) το Elatos Resort & Health Club γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών και κηρύσσει την έναρξη των γιορτών με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του. Μικροί και μεγάλοι μπαίνουν σε εορταστική διάθεση, ενώ  θα υπάρξει ένα ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού με έμπνευση τη γαλοπούλα.

 Mountain Fitness Bootcamp:  Αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος
Εμπειρία χαλάρωσης, ενδυνάμωσης, ενέργειας και έμπνευσης μέσα στη φύση επιφυλάσσει στους φιλοξενούμενούς του το Elatos Resort & Health Club σε συνεργασία με την Premium Wellness, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου. Ο Animal Movement Creator & Fitness specialist Πάνος Θεοδώρου και ο Yoga Specialist & Moveology Ευάγγελος Αποστολόπουλος ανεβαίνουν στο βουνό για να προσφέρουν στους επισκέπτες του resort την πλήρη ανανέωση με outdoor δραστηριότητες, πεζοπορίες, Fitness Challenge Games, ασκήσεις Animal Movement & Locomotion, διαλογισμό, Sound Bath κ.ά. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη | +30 210 9222525 | +30 6934942281 | moraiti@travelworks.gr).