Η Ryanair ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς το Τελ Αβίβ, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Ryanair επεκτείνει ακόμα περισσότερο το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019, το οποίο πλέον περιλαμβάνει 31 δρομολόγια στο σύνολο για τη Θεσσαλονίκη, με 5 νέα δρομολόγια προς το Δουβλίνο, την Λαπεενράντα, τη Μάλτα, το Μάντσεστερ και το Τελ Αβίβ.

Όπως σημειώνεται, οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις στην εμπειρία του ταξιδιού τους, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”, που προβλέπουν:

Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής – €25 x 20 κιλά
– €8 x 10 κιλά

Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit

Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης δήλωσε:

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου αυτού δρομολογίου από την Θεσσαλονίκη προς το Τελ Αβίβ, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως και θα είναι μέρος του μεγαλύτερου καλοκαιρινού μας προγράμματος για την Ελλάδα έως τώρα.

Για να το γιορτάσουμε προσφέρουμε θέσεις για αυτό το νέο δρομολόγιο από μόλις 32.99€, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (24 Νοε). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά».