76% περισσότεροι ‘Ελληνες ταξιδιώτες αναζήτησαν πτήσεις για Ελλάδα κι εξωτερικό την Παρασκεύή το πρωί στις 7πμ.

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις που έκανε η παγκόσμια μηχανή ανεύρευσης αεροπορικών εισιτηρίων και ταξιδιών Skyscanner την Παρασκευή το πρωί, ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων αναζήτησε την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων «Black Friday” πτήσεις για όλους τους προορισμούς από τις 7 το πρωί!

Συγκεκριμένα το ποσοστό ανέρχεται στο 76% και δείχνει τη μεγάλη κινητοποίηση των Ελλήνων ταξιδιωτών για να βρουν φθηνά αεροπορικά σε σύγκριση με τις μετρήσεις της περασμένης Παρασκευής 16/11.

Η Senior Grown Manager της Skyscanner, Lisa Tyndall, δηλώνει:                       

«Είναι υπέροχο να βλέπουμε, ότι αφοσιωμένοι ταξιδιώτες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν την ειδική σελίδα που δημιουργήσαμε για πρώτη φορά φέτος ειδικά για τις προσφορές των αεροπορικών τη συγκεκριμένη μέρα της Black Friday για να εξοικονομήσουν χρήματα στα αεροπορικά εισιτήριά τους.

Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε συνεχώς τη σελίδας μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και έως την Cyber Monday Δευτέρα 26 Νοεμβρίου οπότε κάθε χρήστης αξίζει να ενημερωθεί για όλες τις συμφέρουσες προσφορές».

Δείτε όλες τις προσφορές των αεροπορικών από σήμερα ως και τη Δευτέρα (23-26 Νοεμβρίου) στην ειδική σελίδα της Skyscanner για τους ‘Ελληνες ταξιδιώτες!