Το Makedonia Palace σας προσκαλεί στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και σας υποδέχεται με μια σειρά από λαμπερά events. Απολαύστε μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και διασκεδάστε με αξέχαστες γιορτινές βραδιές.

Η μουσική θα προσθέσει την τελική πινελιά στην εορταστική ατμόσφαιρα! Χαρείτε τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας, υπό τους ήχους των Tubo & Anastasia Lina τη παραμονή Χριστουγέννων και της Αποστολίας Ζώη τη παραμονή Πρωτοχρονιάς. Γιατί ο χορός επιβάλλεται!

Η γαστρονομία και η διασκέδαση συναντιούνται για να καλωσορίσουν το νέο έτος.

Υποδεχτείτε τις γιορτές με 4 διαφορετικές προτάσεις :

24/12: Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων με εορταστικό set μενού  πέντε πιάτων. Συντροφιά σας την μοναδική αυτή βραδιά, οι Tubo & Anastasia, με συνοδεία πιάνου, σε ελληνικά και ξένα ακούσματα.

25/12: Ανήμερα Χριστουγέννων πλούσιος εορταστικός μπουφές θα σας περιμένει στο εστιατόριο Salonica.

31/12: Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς με επίσημο εορταστικό μενού έξι πιάτων. Μαζί σας η ανεπανάληπτη Αποστολία Ζώη, σε ένα μουσικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.

01/1: Ανήμερα Πρωτοχρονιάς πλούσιος εορταστικός μπουφές θα σας περιμένει στο εστιατόριο Salonica.

Take Away επιλογές περιλαμβάνουν την πατροπαράδοτη ψητή γαλοπούλα με συνοδευτικές γαρνιτούρες και σάλτσες ενώ για το επιδόρπιο σας προτείνουμε Χριστουγεννιάτικους κορμούς. Παραδοσιακό εορταστικό τραπέζι γεμάτο με γεύσεις του Makedonia Palace από τα χέρια του Σωτήρη Ευαγγέλου, στο σπίτι σας!

Αφεθείτε στις εξαιρετικές υπηρεσίες του Makedonia Palace και ελάτε να αποχαιρετήσετε τον παλιό χρόνο στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης!

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.makedoniapalace.com ή καλέστε στο 2310 897197.