Η Top Kinisis Travel, επιλεγμένος συνεργάτης της MSC Cruises για την Ελλάδα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Κύπρο, για 6η συνεχόμενη χρονιά φέρνει την κρουαζιέρα πιο κοντά στους Έλληνες ταξιδιώτες. Με δυο αναχωρήσεις την εβδομάδα από το λιμάνι του Πειραιά, από 5 Ιουνίου έως 3 Οκτωβρίου 2019, τα κρουαζιερόπλοια MSC Musica και MSC Magnifica, θα προσφέρουν την εμπειρία της κρουαζιέρας στο Γαλανόλευκο Αιγαίο, στις ειδυλλιακές Δαλματικές Ακτές και στα Αναγεννησιακά Ιταλικά παράλια.

Φυσικά, η άνεση και η πολυτέλεια των δύο πλοίων δεν εξαντλείται στις καμπίνες: 16 εστιατόρια & bars, θέατρο 3.500 θέσεων, casino, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, 4 Jacuzzi, 3 πισίνες, γιγαντιαία οθόνη κινηματογράφου δίπλα στην πισίνα, πλήρες κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια προορισμού της κρουαζιέρας είναι μερικά από τα στοιχεία που συμπληρώνουν τις παροχές μιας αξέχαστης και χαλαρωτικής κρουαζιέρας.

Προερχόμενο από την Βενετία, το MSC MUSICA θα ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο. Από τις αρχές του Ιουνίου  θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, ακολουθώντας το πολύ ενδιαφέρον δρομολόγιο Πειραιάς – Αγίους Σαράντα (Αλβανία) – Ντουμπρόβνικ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία)  – Μπρίντιζι (Ιταλία) – Κατάκολο – Μύκονος – Πειραιάς.

Το MSC MAGNIFICA θα ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο επίσης από τις αρχές Ιουνίου και  θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, ακολουθώντας το πολύ ενδιαφέρον δρομολόγιο Πειραιάς – Κέρκυρα – Κοτόρ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία)  – Μπάρι (Ιταλία) – Κατάκολο – Σαντορίνη – Πειραιάς.

Οι κρουαζιέρες αυτές θα επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη για το MSC Musica και κάθε Πέμπτη για το MSC Magnifica, όλο το καλοκαίρι έως και τις αρχές Οκτωβρίου 2019.

To έμπειρο προσωπικό της Top Kinisis Travel θα υποδέχεται τους επιβάτες στον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας του Πειραιά προκειμένου να διευκολύνει την διαδικασία ελέγχου και επιβίβασης και επιπλέον η MSC Cruises θα παρέχει Ελληνόφωνο προσωπικό εν πλω!

Η εταιρεία  MSC Cruises είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιέρας με 15 υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια και με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Μόλις το 2003 ναυπηγήθηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο MSC Lyrica, το οποίο ανακαινίστηκε το 2015 μαζί με τα άλλα τρία κρουαζιερόπλοια της ίδιας κατηγορίας. 

Το 2017 εγκαινιάστηκε το πρώτο πλοίο της νέας κατηγορίας Meraviglia, το MSC Meraviglia,  ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, 167.600 τόνων, χωρητικότητας  4.500 επιβατών, ενώ ακολούθησαν τα MSC  Seaside και MSC Seaview της νέας κατηγορίας Seaside 154.000 τόνων και χωρητικότητας 5.000 επιβατών. 

Τον Μάρτιο του 2019, στο στόλο της MSC θα προστεθεί το νεότευκτο MSC Bellissima, αδελφό πλοίο του MSC Meraviglia, ενώ η κατηγορία θα κλείσει με το MSC Grandiosa τον Νοέμβριο του 2019. 

Η εταιρεία, πρέπει να σημειωθεί, ότι εφαρμόζει σε όλα της τα κρουαζιερόπλοια ένα αυστηρό πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες / κρατήσεις Top Kinisis Travel τηλ. 210 3232501 ή στην ιστοσελίδα www.topkinisis.gr.