Η Πιρσς Βόγκαν ούσα αεροσυνοδός της Delta Airlines είχε πολλά χρόνια να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της. Έτσι, ο πατέρας της, Χαλ Βόγκαν, πήρε μία απόφαση που έγινε viral στο διαδίκτυο και συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ο… χαζομπαμπάς έκλεισε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι εισιτήρια για να περάσει τις γιορτές με την αγαπημένη του κόρη στον αέρα!

Η ιστορία αυτή δεν άφησε αδιάφορο τον συνεπιβάτη του κ. Βόγκαν, Μάικ Λέβι, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιεύσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τις φωτογραφίες πατέρα και κόρης, γράφοντας: «Είχα την ευχαρίστηση να κάθομαι δίπλα στον Χαλ στην πτήση επιστροφής μου. Η κόρη του, Πιρς, ήταν αεροσυνοδός μας και έπρεπε να δουλεύει τα Χριστούγεννα. Ο Χαλ αποφάσισε να περάσει τις γιορτές μαζί της. Οπότε, θα πετάει σε καθεμιά από τις πτήσεις της σήμερα και αύριο για να περάσει χρόνο με την κόρη του τα Χριστούγεννα. Τι φανταστικός πατέρας!».  

Έπειτα η αεροσυνοδός αναδημοσίευσε το post και σχολίασε: «Κοίτα μαμά, τα καταφέραμε. Το πρώτο ταξίδι του μπαμπά στέφθηκε με επιτυχία! Μπράβο στον Μάικ Λέβι που ήταν ένας εξαιρετικός επιβάτης και μας βοήθησε να καταλάβουμε πόσο τέλειο ήταν όλο αυτό».