Η Cyprus Airways ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε πρόσφατα την αναβάθμιση στο νέο σύστημα κρατήσεών της. Η σουίτα Amadeus Altéa είναι ένα τεχνολογικό σύστημα προηγμένης γενιάς που θα βοηθήσει την Cyprus Airways να ενισχύσει την εμπειρία των πελατών της, παρέχοντας περισσότερο ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, να αναπτύξει νέες ροές εσόδων και να βελτιώσει την λειτουργική αποτελεσματικότητα της εταιρείας. Η μετάβαση της Cyprus Airways στο σύστημα Amadeus Altéa θα εξασφαλίσει επίσης και την μελλοντική κάλυψη των αναγκών των επιβατών, καθώς η εταιρεία θα αναπτύσσεται.

Το νέο Σύστημα Κρατήσεων θα συμβάλλει στην μεγιστοποίηση των κρατήσεων της Cyprus Airways, αλλά και στην αύξηση των εσόδων μέσα από τα ευρείας κάλυψης κανάλια διανομής. Τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία θα έχουν πλέον το μοναδικό πλεονέκτημα να παρακολουθούν άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή επηρεάζει μια κράτηση που έχει γίνει μέσω του συστήματος Altea, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους, αλλά και να συμβάλλουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της Cyprus Airways.

«Αναζητούμε πάντα νέους τρόπους να βελτιώνουμε την εμπειρία των επιβατών μας, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους, και αυτή η προσπάθεια περιλαμβάνει και τη διαδικασία κρατήσεων. Οι προσδοκίες των πελατών μας μεταβάλλονται με ταχύτατους ρυθμούς και η μετάβαση στην πλατφόρμα της Amadeus θα μας επιτρέψει όχι μόνο να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες, αλλά και να τις ξεπεράσουμε τα επόμενα χρόνια», δήλωσε η Natalia Popova, Chief Commercial Officer της Cyprus Airways.

«Ο ρυθμός των αλλαγών που συντελούνται στον ταξιδιωτικό κλάδο είναι ιδιαίτερα ταχύς, καθώς η εξατομίκευση γίνεται ολοένα και πιο κρίσιμη για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών» δήλωσε ο Christian Baillet, Amadeus Director Airline Account Management Central & Southern Europe. «Η αναβάθμιση στο Altéa Suite θα επιτρέψει στην Cyprus Airways να παραμείνει ανταγωνιστική και να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των επιβατών σε αυτό το σημαντικό στάδιο ανάπτυξής της».

Πάνω από τα δύο τρίτα των αεροπορικών εταιρειών της συμμαχίας Star Alliance, τα τρία τέταρτα των αεροπορικών εταιρειών της συμμαχίας Oneworld και οι μισές αεροπορικές εταιρείες της συμμαχίας Skyteam χρησιμοποιούν την σουίτα Altéa. Ως community πλατφόρμα για αεροπορικές εταιρείες, η Altéa καθιστά δυνατή την καλύτερη ενοποίηση μεταξύ των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών, παρουσιάζοντας σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα, τους ναύλους, τις πληροφορίες πελατών και κρατήσεων, προσφέροντας μια εναρμονισμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο cyprusairways.com για να δουν το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways.