Η Sabre, πάροχος τεχνολογίας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσε μια ανανεωμένη και μακροπρόθεσμη συμφωνία με τον αυστραλιανό μεταφορέα Qantas. Η Sabre καλωσορίζει την Qantas ως το νεότερο μέλος του προγράμματος Beyond NDC. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, ο μεταφορέας θα ενεργήσει σε μια πρωτοβουλία καινοτομίας που έχει προσληφθεί για να προωθήσει την τουριστική βιομηχανία μέσω της ανάπτυξης και της ολοκλήρωσης των δυνατοτήτων της NDC.

Η Sabre είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με τον μεταφορέα για να παραδώσει το κανάλι επικοινωνίας της Qantas, το οποίο θα αποτελεί το νέο μονοπάτι της αεροπορικής εταιρείας για να προσφέρει πιο εξατομικευμένες και απρόσκοπτες εμπειρίες στους πελάτες.

«Σήμερα, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας να προωθήσουμε τη βιομηχανία με την επανεξέταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των ταξιδιών. Η Qantas Airways συμμετέχει στο πρόγραμμα Beyond NDC, αυτή η εκτεταμένη συμφωνία εταιρικής σχέσης θα παράσχει επίσης πλουσιότερο περιεχόμενο από την Qantas σε περισσότερους από 425.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες», δήλωσε ο Rakesh Narayanan, επικεφαλής της Sabre.