Η Qatar Airways ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη προσφορά της «Premium Companion», που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους επιβάτες να γνωρίσουν πόσο πιο αποδοτικό μπορεί να είναι το ταξίδι τους όταν ταξιδεύουν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Οι πελάτες της Qatar Airways μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικές εκπτώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής προσφοράς με την κράτηση εισιτηρίων για δύο ή περισσότερους επιβάτες που ταξιδεύουν μαζί.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που γίνονται σε πτήσεις της Qatar Airways στην Πρώτη και Διακεκριμένη καμπίνα από τις 11-18 Φεβρουαρίου 2019 για ταξίδια μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2019. Οι επιβάτες που θα κάνουν κράτηση κατά την περίοδο της προσφοράς μπορούν να επωφεληθούν με τιμές απο €1959 και θα λάβουν επίσης διπλά Qmiles και Qpoints για κρατήσεις που γίνονται στην Πρώτη και Διακεκριμένη καμπίνα.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Qatar Airways, Ehab Amin δήλωσε: “Το ταξίδι είναι ακόμα πιο ξεχωριστό όταν πραγματοποιείται με οικογένεια και φίλους και ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιο ταξίδι είναι να επωφεληθείτε από την προσφορά της Qatar Airways. Με αυτή τη μοναδική προσφορά, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους επιβάτες μας να βιώσουν τις ιδιαέτερες στιγμές που ένα ταξίδι με οικογένεια και φίλους μπορεί να προσφέρει. Είμαστε σίγουροι ότι οι επιβάτες μπορούν να ανακαλύψουν πολλά και νέα μέρη μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους στο ταχέως αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο μας σε περισσότερους από 160 προορισμούς. Η Qatar Airways είναι στην ευχάριστη θέση να καλέσει όλους τους επιβάτες να επωφεληθούν από αυτή την ειδική προσφορά Premium Companion και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους επιβάτες στις πτήσεις μας.”

Για να επωφεληθούν από την προσφορά Premium Companion, οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν το qatarairways.com.