Σίγουρα η Λίζι Τόμσον όταν διάλεξε θέση στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον προορισμό δεν ήξερε ποιος θα κάθεται δίπλα της, αλλά δεν πίστευε κιόλας πως θα της προκύψουν όλα τα αναπάντεχα που μπορεί να πάθει κάποιος σε μία πτήση.

Η γυναίκα είχε κάνει κράτηση σε θέση για να έχει περισσότερο χώρο για τα πόδια της και ένιωθε αρκετά άνετα, μέχρι τη στιγμή που ένας άντρας που κάθονταν δίπλα της αποφάσισε να ταξιδέψει… ακόμα πιο άνετος, βγάζοντας παντελόνι, παπούτσια και κάλτσες, μένοντας με το καρό μποξεράκι και ξυπόλητος.

Όμως η περιπέτεια της Λίζι, δεν περιορίστηκε στον ημίγυμνο συνεπιβάτη της, καθώς κατά την επιβίβαση ένας άντρας ζήτησε να κάτσει δίπλα τους μαζί με ένα… γιουκαλίλι, για να γράψει μουσική.

Όταν ρώτησε έναν αεροσυνοδό για το κατά πόσο μπορεί εκείνος να «πείσει» τον άντρα με το καρό εσώρουχο να φορέσει τα ρούχα του, η Λίζι δέχτηκε αντιπρόταση να αλλάξει θέση, όμως εκείνη δεν ήθελε να χάσει τη θέση της.

«Αυτή θα είναι μια μεγάλη πτήση», σχολίασε η Λίζι μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ενώ αφού προσγειώθηκαν ενημέρωσε τους followers της ότι ο ημίγυμνος συνεπιβάτης της, μετά από τέσσερα μπουκαλάκια κρασί, κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, αποφάσισε να ξαναφορέσει το μπουφάν του αλλά όχι το παντελόνι του.