Να η ευκαιρία για αυτούς που λατρεύουν τα ταξίδια, αλλά τα οικονομικά τους δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η TourRadar ένα μεγάλο online travel agency ανακοίνωσε ότι αναζητά δύο άτομα που θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης, στο πλαίσιο της διαφημιστικής της καμπάνιας Tour the World.

Οι μοναχικοί ταξιδιώτες πριν τρέξετε να δηλώσετε συμμετοχή σκεφτείτε το, γιατί υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος όρος για τους υποψηφίους: Θα επιλεγούν εντελώς τυχαία (αφού ασφαλώς εγκριθούν οι αιτήσεις τους για τη θέση). Δηλαδή ο κάθε ένας από αυτούς θα ταξιδέψει με κάποιον άγνωστο. Σκεφτείτε, λοιπόν, πρώτα πώς θα νιώσετε αν για τρεις συνεχόμενους μήνες ταξιδεύετε με έναν άγνωστο.

Οι δύο τυχεροί θα επισκεφθούν αρκετά μέρη σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη και το ταξίδι τους θα καταγραφεί από το τηλεοπτικό συνεργείο που θα τους συνοδεύει. Οι περιπέτειές τους θα παρουσιάζονται και θα προβάλλονται μέσω των καναλιών του TourRadar σε social media, YouTube και άλλες πλατφόρμες. 

Ασφαλώς, τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή, το φαγητό και όλα τα υπόλοιπα έξοδα θα είναι καλυμμένα από την εταιρεία, που φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το project σε κάτι περισσότερο από 70 ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι για αυτή την ομολογουμένως επική εμπειρία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το Tour the World ανεβάζοντας ένα βιντεάκι εδώ, εξηγώντας σε δύο λεπτά γιατί είναι οι ιδανικότεροι για το συγκεκριμένο project. 

Η προθεσμία για τις συμμετοχές λήγει στις 24 Μαρτίου και οι δύο τυχεροί θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο. Το ταξίδι θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου.