Η Travelport, ​​μια επιτυχημένη πλατφόρμα ταξιδιών, ανακοίνωσε χθες ότι ανανέωσε τη μακρόχρονη, επιτυχημένη συνεργασία της με την BCD Travel. Με τη νέα αυτή συμφωνία, η Travelport Digital θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την BCD Travel για τη λύση TripSource, καθιστώντας την προτιμώμενο τρόπο διαχείρισης όλων των πτυχών των επαγγελματικών ταξιδιών. Το TripSource επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια, να κλείνουν δωμάτια ξενοδοχείων και να κάνουν κράτηση αυτοκινήτων, εξελίσσοντας έτσι την επόμενη γενιά των εταιρικών ταξιδιών.

Η Travelport με την BCD Travel συνεργάζονται από το 2013 και η συνεργασία αυτή οδήγησε και στην επιτυχία του TripSource. Το TripSource προσφέρει τεχνολογία αιχμής στον χρήστη και τον οδηγεί στις καλύτερες αποφάσεις αγοράς, του επιτρέπει να κάνει κρατήσεις και να διαχειρίζεται τα ταξίδια του, ώστε να είναι πάντα οργανωμένος.

«Ως βασικός συνεργάτης της πλατφόρμας TripSource από τα πρώτα της στάδια, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη μελλοντική ανάπτυξή της με τις τεχνολογικές μας λύσεις», δήλωσε η Julie O’Sullivan, επικεφαλής του Digital, Business Travel της Travelport Digital.

Σύμφωνα με έρευνα της Travelport στην οποία συμμετείχαν 16.000 ταξιδιώτες από 25 διαφορετικές χώρες η κινητή τηλεφωνία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη διοργάνωση ταξιδιών και οι χρήστες θέλουν η τεχνολογία να συνεχίσει να απλοποιεί και να ενισχύει την ταξιδιωτική τους εμπειρία.

Το TripSource εκτός των άλλων, προσφέρει και τη δυνατότητα chat σε πραγματικό χρόνο για να παρέχει ταξιδιωτικές ενημερώσεις, όπως καθυστερήσεις πτήσεων, αλλαγές πύλης, προειδοποιήσεις κινδύνου και υπενθυμίσεις πολιτικής, καθώς και πληροφορίες για συγκεκριμένες εταιρείες που βοηθούν τους ταξιδιώτες να έχουν μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Το TripSource το έχουν κατεβάσει σχεδόν 1,5 εκατομμύρια άτομα και έχει κατά μέσο όρο βαθμολογία στα καταστήματα εφαρμογών 4,7 από τα 5 αστέρια.