Η HotelBrain αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δυναμική στη διαχείριση ξενοδοχείων, αφού 23 από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται υπό την διαχείρισή της, ψηφίστηκαν τόσο από την κριτική επιτροπή των Greek Hospitality Awards, όσο και από το κοινό, και βραβεύτηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, η HotelBrain αναδείχτηκε και φέτος στη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αποσπώντας 24 βραβεία συνολικά!

Στην εταιρεία απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο της κατηγορίας «Best Greek Hotel Management Strategy», μια διάκριση που επιβεβαιώνει την κατάρτιση της καθώς και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της, η οποία άλλωστε επικροτήθηκε και από το γεγονός ότι 23 από τα ξενοδοχεία-μέλη της HotelBrain βραβεύτηκαν στις κατηγορίες τους κατά την ίδια τελετή.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας, Πάνος Παλαιολόγος, απένειμε τα βραβεία της κατηγορίας Best City Hotels στην οποία αναδείχτηκε και το συνεργαζόμενο ξενοδοχείο The Artist, ενώ ο CEO, Κων/νος Ζήκος, παρέλαβε το χρυσό βραβείο της HotelBrain «Best Greek Hotel Management Strategy».

11 χρυσά, 8 ασημένια και 4 χάλκινα, ήταν ο θριαμβευτικός απολογισμός των υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχείων της HotelBrain στην απονομή των Greek Hospitality Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

*Φωτογραφία: Πάνος Παλαιολόγος, Πρόεδρος & Ιδρυτής HotelBrain, Παναγιώτης Σούλης, Ιδιοκτήτης The Artist Hotel