Δυναμικά ξεκίνησε το 2019 η Mideast Travel Worldwide, καθώς διακρίθηκε με το Gold Award στην κατηγορία Best PCO/DMC στα Greek Hospitality Awards 2019, τα βραβεία-θεσμό που επιβραβεύουν την αριστεία στον ελληνικό τουριστικό κλάδο. 

Η απονομή των φετινών Greek Hospitality Awards, που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά η Ethos Media, πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Athenaeum InterContinental.

 Το βραβείο της Mideast Travel Worldwide παρέλαβε η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, από την κα. Ευριδίκη Κουρνέτα, τέως Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η κα Μούσμπε δήλωσε σχετικά: «Για τέταρτη συνεχή χρονιά η εταιρία μας κατακτά ένα τόσο σημαντικό βραβείο στο θεσμό των Greek Hospitality Awards. Είναι μεγάλη μας τιμή που η συνεχής προσπάθειά μας για ποιοτικές υπηρεσίες επιβραβεύεται. Είναι απερίγραπτη η χαρά μας που συμβάλλουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στην προώθηση και ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος».