Με τρεις χρυσές διακρίσεις στις κατηγορίες “Best Greek Landmark City Hotel” , “Best Greek Hotel Restaurant” και “Best Greek Excellence In Service Hotel” βραβεύτηκε, για ακόμη μία χρονιά, το MAKEDONIA PALACE, στο θεσμό των Greek Hospitality Awards 2019.

Στα βραβεία, που, για 5η χρονιά, διοργάνωσε η Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, ανάμεσα σε άλλα πολλά ξενοδοχεία  και τουριστικές επιχειρήσεις, το MAKEDONIA PALACE απέσπασε τις υψηλότερες διακρίσεις για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, την τοποθεσία ως σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης και την γαστρονομική εμπειρία, που προσφέρει το Salonica Restaurant με την υπογραφή του κορυφαίου chef Σωτήρη Ευαγγέλου.

Αποτέλεσμα της νέας φιλοσοφίας του ξενοδοχείου είναι η αύξηση 21,34 % που παρουσιάζει σε επίπεδο επισκεψιμότητας και πωλήσεων σε σχέση με την περασμένη χρονιά, γεγονός που το κατατάσσει πλέον σε ένα μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η σύγχρονη εικόνα του ξενοδοχείου και η συνολική παλέτα παροχών, που προσφέρει στους επισκέπτες του, δημιουργεί την αίσθηση της άνεσης σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει μοναδικά το μοντέρνο με το κλασικό.