Άρχισαν οι εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής καταστημάτων και καφεστιατορίων στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τα οποία αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες και θα εξελιχθούν σταδιακά.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports, διαχειρίστριας εταιρείας των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, αναφέρεται ότι «οι εταίροι της CTC-ARI και Cyprus Airports F&B Ltd, έχουν ξεκινήσει εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής των καταστημάτων και καφεστιατορίων στους χώρους του αεροδρομίου Λάρνακας.
 
Η πρώτη φάση πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 και περιλαμβάνει την αναβάθμιση των καφεστιατορίων Burger King και Costa Coffee, καθώς και των καταστημάτων καλλυντικών και αρωμάτων, στην αίθουσα αναχωρήσεων. Αντίστοιχα προσωρινά καταστήματα λειτουργούν ήδη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
 
Με το τέλος των έργων «αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση από το επιβατικό κοινό, ένας μοντέρνος ανασχεδιασμένος χώρος. Ο διάδρομος ο οποίος θα καθοδηγεί τους επιβάτες από τέλος του ελέγχου αποσκευών μέχρι τους εμπορικούς χώρους, θα προσφέρει βέλτιστη διακίνηση των επιβατών με την χρήση επαρκής σήμανσης. Στους καινούριους χώρους θα προστεθούν νέα brands καταστημάτων και καφεστιατορίων που θα ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών προσφέροντας μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία».