Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου 2019, η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport, παρουσίασε αύξηση που άγγιξε το 13,6%, φθάνοντας συνολικά τα 0,59 εκατομμύρια ταξιδιωτών.

Ειδικότερα, η εγχώρια κίνηση σημείωσε αύξηση 8,0% σε σύγκριση με το Φεβρουάριο του 2018. Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Μύκονος, Κως, Άκτιο, Σάμος, Μυτιλήνη και Χανιά παρουσίασαν διψήφια αύξηση, ενώ παρόμοιες αυξητικές τάσεις εμφανίζονται στα αεροδρόμια Κερκύρας, Ζακύνθου και Θεσσαλονίκης.

Οι επιβάτες εσωτερικού στα αεροδρόμια Καβάλας, Ρόδου και Σκιάθου ήταν χαμηλότερα από τα επίπεδα 2018. Το αρνητικό πρόσημο στο αεροδρόμιο της Καβάλας, οφείλεται στο γεγονός ότι την ίδια περίοδο το 2018, αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούσαν το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», αντί του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» στο οποίο πραγματοποιούνταν έργα στον διάδρομο αποπροσγείωσης.

Η διεθνής κίνηση σημείωσε άνοδο που άγγιξε το 26,2% κυρίως λόγω των αεροδρομίων της Θεσσαλονίκης και των Χανίων. Το Άκτιο, τα Χανιά, η Ρόδος και η Θεσσαλονίκη παρουσίασαν διψήφια ανάπτυξη στις πτήσεις εξωτερικού.

Το πρώτο δίμηνο του 2019, 1,21 εκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν μέσω των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport Greece, υπερβαίνοντας τα επίπεδα του προηγούμενου έτους κατά 12,9% κυρίως λόγω της σημαντικής αύξησης των διεθνών πτήσεων κατά 24,9%. Η εγχώρια κίνηση για το διάστημα Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2019 παρουσίασε αύξηση ύψους 7,4%.