Ο όμιλος Lufthansa έχει παραγγείλει 20 επιπλέον αεροσκάφη A350-900. Με αυτήν την παραγγελία, οι συνολικές παραγγελίες του ομίλου της Lufthansa φτάνουν τα 45 Α350, από τα οποία τα 12 ήδη πετούν σε όλο τον κόσμο.

«Το A350 ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες μας. Το αεροσκάφος είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και οι κριτικές από τους επιβάτες μας είναι εξαιρετικές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε 20 επιπλέον A350 στο στόλο μας. Τα αεροπλάνα αυτά θα συμβάλουν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της αξιοπιστίας του στόλου μας για μεγάλες αποστάσεις, στη βελτίωση των περιβαλλοντικών μας επιδόσεων και στην παροχή στους επιβάτες μας των πιο σύγχρονων καμπινών της», δήλωσε ο Dr. Detlef Kayser, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου Lufthansa.

«Το A350 έχει πάρει πολύ καλές κριτικές από τις αεροπορικές εταιρείες και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βλέπουμε τη Lufthansa να επιστρέφει για περισσότερα αεροσκάφη. Το A350 έχει θέσει νέα πρότυπα για τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, συνδυάζοντας εξαιρετικά μεγάλες δυνατότητες με χαμηλό κόστος και προσφέροντας στους επιβάτες τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης. Η Lufthansa ήταν ένας από τους πρώτους αερομεταφορείς του A350 και έχει αναπτύξει αποτελεσματικά το αεροσκάφος σε όλο το παγκόσμιο δίκτυό της και για το λόγο αυτό έγινε ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές μας για αυτό το σπουδαίο αεροσκάφος. Ευχαριστούμε την Lufthansa! Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ακόμα περισσότερα A350 να φέρουν τα χρώματα σας», δήλωσε ο Christian Scherer, Airbus Chief Commercial Officer.