Η Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες από Ελλάδα, την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τους οικονομικούς ναύλους και να ανακαλύψουν την κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι καθώς και άλλους προορισμούς του δικτύου της, ταξιδεύοντας με τη ναυαρχίδα του στόλου της.

Όσοι ταξιδεύουν στο Ντουμπάι, μπορούν να απολαύσουν λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, 6 φανταστικές δημόσιες παραλίες με τα ωραιότερα εστιατόρια, εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, αξιοθέατα και πολλές ακόμα δραστηριότητες. Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις από σήμερα έως και τις 28 Μαρτίου 2019, για ταξίδια από τις 31 Μάϊου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης που ταξιδεύουν από Ελλάδα, μπορούν να επωφεληθούν από τους ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 380€ και οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης από τους ναύλους να ξεκινούν από 1,829 €.

Ενδεικτικά:

Προορισμός

Θέση

Τιμή

Ντουμπάι

Υ

380€

Πεκίνο

Y

579€

Χονγκ Κονγκ

Y

599€

Γιοχάνεσμπουργκ

Y

589€

Ντουμπάι

J

1,909€

Νέο Δελχί

J

1,829€

Πεκίνο

J

2,149€

Χονγκ Κονγκ

J

2,189€

Γιοχάνεσμπουργκ

J

2,089€

 

Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με 4,000 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών & μουσικής.  Επίσης, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, για να κάνετε την κράτησή σας και για τη πλήρη λίστα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε το  www.emirates.gr ή να επικοινωνήσετε με το τοπικό γραφείο της Emirates.