Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των καλύτερων τουριστικών γραφείων στο ξενοδοχείο King George.

Τα φετινά βραβεία αφορούσαν στην παρουσία των ταξιδιωτικών γραφείων στο διαδίκτυο, αλλά και σε τουριστικά έντυπα. Οι υποψηφιότητες ήταν πολλές και τα κριτήρια με τα οποία η κριτική επιτροπή του HATTA διάλεξε που θα απονεμηθούν τα βραβεία ήταν η αισθητική, η τεχνική αρτιότητα και η ελκυστικότητα στην παρουσίαση ταξιδιωτικών προγραμμάτων.

Τα τουριστικά γραφεία που βραβεύτηκαν ήταν:

MANESSIS TRAVEL, COSMORAMA, ARGO TRAVEL, LA GRECA, SMILE ACADIMOS, PYRAMIS TRAVEL, VERSUS TRAVEL, ZORPIDIS TRAVEL, CRUISEWAY, MOUZENIDIS TRAVEL, ALTERNATIVE ATHENS, CAVO GROSSO, NAVIGATOR TRAVEL, ACTIVE TRAVEL, ATHENS WALKING TOURS, MY DREAM FOR YOU, DIPLOMAT TRAVEL, EKDROMI.GR, MAZI TRAVEL, THE TRAVEL COMPANY, AVRA TOURS, MIDEAST TRAVEL, DION TOURS, CORFU TOURIST SERVICES, CITYSIGHTSEEING,, ATHENS OPEN TOUR,  , SIGHTS OF ATHENS.

Τα βραβεία απένειμε η γ.γ. Υπουργείου Τουρισμού, κ. Γεωργία Καραστάθη.

Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Στάθης Σκρέτας, δήλωσε: «Ο Διαγωνισμός Τουριστικών Εντύπων και Ιστοσελίδων των μελών του ΗΑΤΤΑ, είναι ένας ζωντανός θεσμός εδώ και 28 χρόνια, που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας FedHATTA, κ. Λύσανδρου Τσιλίδη. Δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό την εξωστρέφεια αφενός αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής των τουριστικών γραφείων, την οποία υποστηρίζουμε εδώ και 28 χρόνια. Η επικοινωνία, μέσα από τα τουριστικά έντυπα και τις ιστοσελίδες αποτελεί μεγάλο κομμάτι του έργου τους, και εμείς, με τον ετήσιο Διαγωνισμό, επιθυμούμε να αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να διατηρείται το ταξιδιωτικό κίνητρο για την Ελλάδα σε υψηλά επίπεδα τόσο στον εξερχόμενο όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό».