Δεδομένου ότι η αεροπλοΐα είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία, η Orange2fly Airlines αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αρχική εκπαίδευση πληρώματος θαλάμου επιβατών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πληρώματος θαλάμου επιβατών είναι εντατικό, διάρκειας 20 εργάσιμων ημερών και έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με βάση τους κανόνες και τις απαιτήσεις της EASA.

Εάν είστε άνω των 18 ετών, έχετε ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα και πληροίτε συγκεκριμένες ιατρικές προϋποθέσεις (Part MED), τότε η σχολή της Orange2fly (CCTO) σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε πιστοποιημένο μέλος πληρώματος θαλάμου επιβατών (αεροσυνοδοί) μέσα από ένα γρήγορο, οικονομικό και σαφέστατα αποτελεσματικό πρόγραμμα.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι εκπαιδευτές, χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες μεθόδους εκπαίδευσης και τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει η οrange2fly στις εγκαταστάσεις της, προσφέρουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε οι απόφοιτοι να είναι έτοιμοι και κατάλληλα καταρτισμένοι για να μπουν στην συγκεκριμένη απαιτητική αγορά εργασίας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, σας παρέχεται μία βεβαίωση της EASA από τον Οργανισμό Εκπαίδευσης Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών της Orange2fly (CCTO), η οποία θα σας «ανοίξει την πόρτα» για καριέρα σε όλες τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες.

Μετά το πέρας του προγράμματος η Orange2fly, μαζί με τους εκπαιδευτές της, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τον επαγγελματικό σας στόχο, συμβουλεύοντάς σας και ενημερώνοντάς σας για όλες τις τρέχουσες ευκαιρίες απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της εταιρείας.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Orange2fly στο www.orange2fly.com και να βρείτε την τρέχουσα προσφορά για το πρόγραμμα σπουδών που ξεκινά στις 15 Απριλίου. Το πρόγραμμα διαρκεί 20 εργάσιμες μέρες, κατά τις οποίες διεξάγονται 160 ώρες μαθημάτων.