Τα «2019 Crystal Cabin Awards»  έγιναν στο Αμβούργο της Γερμανίας και βράβευσαν εταιρείες που είχαν φρέσκιες ιδέες και προτάσεις για τις καμπίνες των αεροπλάνων. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 100 εταιρείες από 22 χώρες.

Το βραβείο «Cabin Concepts» κέρδισε η Airbus, σε συνεργασία με την γαλλική Safran, για την ιδέα της επέκτασης των χώρων για τους επιβάτες στο κάργκο των αεροσκαφών. Οι καμπίνες ύπνου που προτείνουν, έχουν όλα τα απαραίτητα για έναν ήσυχο, άνετο και σκοτεινό ύπνο, σε έναν χώρο που συνήθως μένει αχρησιμοποίητος. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι μπορούν να είναι διαθέσιμες και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης. 

Το βραβείο «Επιβατικής Ανεσης» κέρδισε η γερμανική εταιρεία κατασκευής καθισμάτων Recaro, για ένα κάθισμα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες να κοιμούνται με άνεση «πάνω από τα σύννεφα», με υποστήριξη τόσο του αυχένα τους, όσο και της πλάτης. 

Βραβείο κέρδισε και η εταιρεία Collins Aerospace, για μία ποικιλία LED φωτιστικών που επιτρέπουν τον στοχευμένο φωτισμό πολλαπλών καθισμάτων.

Η Paperclip Design κέρδισε το βραβείο «Visionary Concepts» για τον σχεδιασμό ενός υπερπολυτελούς συστήματος με καμπίνες Πρώτης θέσης, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες των επιβατών. Μία οικογενειακή καμπίνα με κουκέτες μπορεί άνετα και εύκολα να μεταμορφωθεί σε σουίτα τριών δωματίων. 

Το βραβείο «University» κέρδισε το Πανεπιστήμιο Hongik της Ν. Κορέας για ένα σύστημα που επιτρέπει την αναδιάταξη των καθισμάτων διαφορετικών θέσεων σε στυλ Tetris.