Η Turkish Airlines κέρδισε τρείς διακρίσεις στα Tourism Awards 2019 για τις κατηγορίες:

Best Travel Experience στην οποία τιμήθηκε με Χρυσό βραβείο

Best Inbound Tourism

Fam and Press Trips

Η Turkish Airlines επιβραβεύθηκε για το  συγκριτικό της πλεονέκτημα στην ποιότητα και την ποσότητα των υπηρεσιών της, όπως οι διακεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρει εν ώρα πτήσης, το Bosporus Experience, το Stopover καθώς και οι πολυάριθμες υπηρεσίες που παρέχει στο παγκοσμίου φήμης Turkish Airlines Lounge Istanbul.

Η Turkish Airlines βραβευθηκε επίσης στις κατηγορίες Best Inbound Tourism και Fam and Press Trips.

Τα βραβεία παρέλαβε ο General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Alp Yavuzeser στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 9 Απριλίου, στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και δήλωσε: «Tα βραβεία είναι μια αναγνώριση της αδιάκοπης σκληρής δουλειάς μας. Στην Turkish Airlines δεν μεταφέρουμε μόνο επιβάτες αλλά κυρίως μεταφέρουμε τον πολιτισμό και τις αξίες μας, που είναι το σημαντικότερο για όλους εμάς».

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Burak Özügergin, ανέφερε: «Με κάνει περήφανο να βλέπω τα επιτεύγματα της Turkish Airlines σε Τουρκία και εξωτερικό και είμαι ευτυχής που ο εθνικός μας αερομεταφορέας συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή».