Η Ryanair  ανακοίνωσε τις πρώτες πτήσεις της από το αεροδρόμιο Ακτίου της Πρέβεζας, που συνιστά τόσο το νεότερο αεροδρόμιο από το οποίο πετά η αεροπορική εταιρεία, όσο και το 14ο ελληνικό αεροδρόμιο που δραστηριοποίειται, προσφέροντας μια νέα εβδομαδιαία διαδρομή προς Βουδαπέστη ξεκινώντας από τον Ιούλιο.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πρέβεζας μπορούν τώρα να κλείσουν τις διακοπές τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, απολαμβάνοντας ακόμη χαμηλότερες τιμές και τις βελτιώσεις στην εξυπηρέτηση πελατών που ανακοίνωσε πρόσφατα η Ryanair.

Η Ryanair για να το γιορτάσει ξεκίνησε την πώληση των εισιτηρίων της στο ευρωπαϊκό δίκτυο της με ναύλους από μόλις € 14,99 για ταξίδια μέχρι τα τέλη Μαΐου, στα οποία πρέπει να γίνει κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (19 Απριλίου) μόνο στο Ryanair.com

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι χαμηλές τιμές της Ryanair έφτασαν στο Άκτιο, το νεότερο αεροδρόμιο μας και το 14ο στην Ελλάδα. Η νέα μας διαδρομή προς Βουδαπέστη ξεκινάει τον Ιούλιο του 2019 και θα λειτουργεί εβδομαδιαίως για το καλοκαίρι του 2019, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες/κατοίκους της Πρέβεζας τη δυνατότητα να κλείνουν πτήσεις χαμηλού κόστους στη Βουδαπέστη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις στο δίκτυο μας από μόλις € 14,99 μέχρι τα τέλη Μαΐου, τα οποία είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (19 Απριλίου). Οι πελάτες μας πρέπει να συνδεθούν γρήγορα για να αποκτήσουν το ταξίδι, πριν εξαντληθεί ».