Είστε λάτρεις των ταξιδιών, αλλά η οικονομική σας δυνατότητα δεν σας επιτρέπει να ταξιδεύτε όσο συχνά θέλετε; Ευτυχώς για εσάς, τα αεροπορικά ταξίδια πλέον δεν είναι είδος πολυτελείας, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες προσφορές να εμφανίζονται για ανεξερεύνητους προορισμούς.

Αν, μάλιστα, προσέξετε θα παρατηρήσετε πως υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μπορέσετε να βρείτε φθηνά εισιτήρια.  Σε περίπτωση, όμως, που δεν είστε τόσο παρατηρητικοί τύποι, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

  • Μην ψάχνετε μόνο από μία μηχανή αναζήτησης

Η ποικιλία πλέον σε μηχανές αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια είναι μεγάλη. Μην καθησυχάζεστε, λοιπόν, στα αποτελέσματα μίας μηχανής. Ψάξτε, ερευνήστε και σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι.

  • Ταξιδέψτε σε ημερομηνίες που δεν τις προτιμούν πολλοί

Επιλέξτε να ταξιδέψτε σε no high season περιόδους. Προτιμήστε να φύγετε οποιαδήποτε άλλη μέρα εκτός Παρασκευής και Σαββάτου. Διαλέξτε πτήσεις σε πολύ πρωινή ή πολύ βραδινή ώρα. Οι πτήσεις με μεγάλη ζήτηση είναι λογικό να έχουν υψηλότερες τιμές στα εισιτήρια.

  • Γίνετε ο ντετέκτιβ της πτήσης σας

Πολλά sites μέσω των οποίων αναζητάτε εισιτήρια, σας δίνουν την δυνατότητα να δέχεστε ένα email όταν η τιμή στην πτήση που θέλετε, πέσει. Όταν έρθει το email και η τιμή είναι χαμηλή, αγοράστε τα εισιτήρια, καθώς σίγουρα θα ανέβει ξανά.

  • Αποφύγετε τις επιπλέον χρεώσεις

Κάντε ηλεκτρονικά το check – in, έτσι κι αλλιώς είναι πολύ εύκολο. Προσέξετε τις διαστάσεις και τα κιλά των αποσκευών σας. Προτιμήστε τυχαίο κάθισμα στο αεροπλάνο. Αν κάνετε τις προαναφερόμενες κινήσεις, σίγουρα η αρχική τιμή του εισιτηρίου δεν θα απέχει κατά πολύ από την τελική.