Η Ryanair ανακοίνωσε μια νέα διαδρομή από το Δουβλίνο στη Μασσαλία, με δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος για το καλοκαίρι του 2020. Οι πτήσεις προς τους πιο απαιτητικούς προορισμούς της Ιρλανδίας για το καλοκαίρι του 2020 στην Γαλλία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία είναι σε προσφορά τώρα στην ιστοσελίδα Ryanair.com, με όλο το πρόγραμμα διαθέσιμο από τις αρχές του φθινοπώρου.

Το δρομολόγιο της Ryanair για το καλοκαίρι του 2019 στο Δουβλίνο περιλαμβάνει 100 δρομολόγια συνολικά με 14 νέες διαδρομές: Μπορντό (2pw), Μπόρνμουθ (4pw), Μποντρούμ (2pw), Κάλιαρι (2pw), Ντουμπρόβνικ (4pw) Southend (δύο φορές την ημέρα), Λούρδη (2pw), Μιλάνο Μαλπένσα (καθημερινά), Θεσσαλονίκη (2pw), Λουξεμβούργο (3pw), Φρανκφούρτη (12pw) και Κίεβο (2pw).

Οι καταναλωτές και οι επισκέπτες του Δουβλίνου μπορούν να κλείσουν τις διακοπές τους μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμη χαμηλότερους ναύλους και την βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών της Ryanair για το 2019, όπως:

– Χαμηλότερα τέλη – βρείτε φθηνότερο ναύλο μέσα σε 3 ώρες, πληρώστε τη διαφορά συν €/£ 5 MyRyanair credit
– Ακρίβεια – επιτυχία για το 90% του στόχου (εκτός ATC) ή 5% έκπτωση στους αεροπορικούς ναύλους του επόμενου μήνα
– Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών – Οι αιτήσεις EU261 υποβάλλονται σε επεξεργασία σε 10 ημέρες, νέα υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα, σύνδεση σε 2 λεπτά
– Βελτιώσεις φροντίδας – 48ωρη δωρεάν περίοδος χάριτος για αλλαγές στις κρατήσεις
– Περιβαλλοντικές βελτιώσεις – πρόγραμμα αντιστάθμισης του άνθρακα, περιβαλλοντικές εταιρικές σχέσεις & χωρίς χρήση πλαστικού σε 5 χρόνια
– Νέα Επιλογή Ryanair – 199 € ετήσια χρέωση για δωρεάν θέσεις, γρήγορη και κατά προτεραιότητα επιβίβαση για συχνούς επισκέπτες
– Ψηφιακές βελτιώσεις – νέος ανιχνευτής ναύλων, αθλητικά εισιτήρια, ταξιδιωτικοί οδηγοί κατά παραγγελία και ταχύτερη χρήση κινητού

Η Alejandra Ruiz της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τη νέα μας διαδρομή από το Δουβλίνο στη Μασσαλία, η οποία θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα στο πλαίσιο του προγράμματος Καλοκαίρι 2020. Οι Ιρλανδοί μπορούν τώρα να κλείσουν πτήσεις για τα πιο δημοφιλή δρομολόγια μας προς τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, με το πλήρες χρονοδιάγραμμα να ξεκινάει το φθινόπωρο.

Για να γιορτάσουμε παρέχουμε θέσεις πώλησης από € 14,99 περίπου, για ταξίδια τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2019, τα οποία είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Δεδομένου ότι αυτές οι καταπληκτικές χαμηλές τιμές θα γκρεμίζονται γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com τώρα για να μην τις χάσουν ».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αερολιμένα του Δουβλίνου, Vincent Harrison, δήλωσε: “Η Μασσαλία είναι μια όμορφη πόλη με το πασίγνωστο παλιό λιμάνι της και είναι μια φανταστική προσθήκη στις διαδρομές και τις υπηρεσίες μας.

Αυτή η νέα υπηρεσία στη Μασσαλία θα ενισχύσει περαιτέρω τη σύνδεση μεταξύ της Ιρλανδίας και της Γαλλίας και είναι μια καλή είδηση ​​για τους επιβάτες, καθώς θα προσφέρει επιπλέον επιλογές και ευκολία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη Ryanair για την προώθηση της νέας της υπηρεσίας”