Η Eurowings πετάει πάλι από την Κολωνία στο δημοφιλές νησί Συλτ από τις 19 Ιουλίου. Η αεροπορική εταιρεία προσθέτει το Συλτ στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα πτήσεων από την Κολωνία / Βόννη, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες διαδρομές της από το Ντίσελντορφ.

Οι επιβάτες της Eurowings μπορούν να πετούν από την Κολωνία μέχρι το Συλτ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και ο Κυριακή. Η σύνδεση από το Ντίσελντορφ προσφέρεται ήδη πολλές φορές την ημέρα. Τα εισιτήρια για τη μονή πτήση μπορούν να εξασφαλιστούν από €39,99 μέσω της ιστοσελίδας Eurowings ή της εφαρμογής Eurowings.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη δημοφιλή σύνδεση με το Συλτ από την Κολωνία και πάλι αυτό το καλοκαίρι”, σχολιάζει ο Oliver Wagner, Chief Commercial Officer της Eurowings. “Πετάμε τους φιλοξενούμενους μας μέχρι τρεις φορές την ημέρα από το Ντίσελντορφ και την Κολωνία το Συλτ και έτσι τις συνδέουμε με έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς διακοπών στη Γερμανία”.

Το μεγαλύτερο νησί της Βόρειας Φριζίας προσελκύει περισσότερους από 900.000 τουρίστες κάθε χρόνο. Τα καταπληκτικά τοπία των αμμόλοφων, οι μεγάλες αμμώδεις παραλίες με πολλές δυνατότητες για υπαίθριες δραστηριότητες και γαστρονομικές στιγμές αποτελούν τη μαγεία του νησιού.