Η Ryanair, σήμερα 14 Ιουνίου, γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με μια νέα καμπάνια, την «Europe Hops For Your Pops», με διαθέσιμες θέσεις από μόλις € 19.99 για ταξίδια τον Ιούλιο, τα οποία πρέπει να κλείσετε πριν απο τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 18 Ιουνίου και μπορείτε να τα βρείτε μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Οι πελάτες που αναζητούν δώρο τελευταίας στιγμής μπορούν επίσης να δωρίσουν στον μπαμπά τους ένα εξατομικευμένο κουπόνι δώρου της Ryanair, το οποίο ξεκινά από € 25 και διατίθεται στην ιστοσελίδα της Ryanair.

Η Alejandra Ruiz της Ryanair είπε:

«Ακριβώς όπως οι σκληρά εργαζόμενες μαμάδες, φαίνεται ότι όλοι οι μπαμπάδες θέλουν για την Ημέρα του Πατέρα ένα διάλειμμα! Για να γιορτάσουμε τον πατέρα μας με χαμηλά ναύλα, ξεκινήσαμε την καμπάνια Europe Hops For Your Pops’, ξεκινώντας από μόλις € 19,99, κατά την οποία πρέπει να γίνει κράτηση πριν από τα μεσάνυχτα την Τρίτη 18 Ιουνίου. Και για όσους εξακολουθούν να αναζητούν το ιδανικό δώρο, τα κουπόνια Ryanair μπορούν τώρα να προσωποποιηθούν ειδικά για την Ημέρα του Πατέρα, ξεκινώντας από μόλις € 25, μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.