Η αεροπορική εταιρεία Alitalia θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα δύο νέα δρομολόγια απο το Μιλάνο προς τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία.

Από τις 27 Ιουλίου 2019, σύμφωνα με την Airlineroute, η ιταλική εθνική αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει κάθε Σάββατο μια πτήση μεταξύ της βάσης της στο Μιλάνο-Μαλπένσα και τα δύο αεροδρόμια, με αεροσκάφη Airbus A320 180 θέσεων. Στη Μόσχα, η αναχώρηση προγραμματίζεται στις 11:20 (άφιξη στις 15:50), με επιστροφή από τη ρωσική πρωτεύουσα στις 16:55 (άφιξη στις 19:40). Η Alitalia προσφέρει ήδη σε αυτή τη διαδρομή δύο πτήσεις το Σάββατο και μέχρι πέντε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που διαχειρίζεται η Aeroflot με την οποία μοιράζεται τις διαδρομές της. Εξυπηρετεί επίσης τη Μόσχα από τη Ρώμη συν την Κατάνια και το Παλέρμο κατά την υψηλή περίοδο.

Οι πτήσεις μεταξύ Μαλπένσα και Αγίας Πετρούπολης-Πούλκοβο θα απογειώνονται στις 1:20 π.μ. (άφιξη στις 3:50 μ.μ.) και θα επιστρέψουν στις 4:15 μ.μ. (άφιξη στις 19:40). Η εταιρεία SkyTeam προσφέρει επίσης πτήσεις από την Aeroflot (μέσω Ρωσσίας) σε αυτή τη γραμμή, με δύο ή τρεις καθημερινές διαδρομές αυτό το καλοκαίρι. Η Αγία Πετρούπολη εξυπηρετείται ήδη από την Alitalia, από τη Ρώμη και από την Κατάνια στην υψηλή περίοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι το αεροδρόμιο του Λινάτε στο Μιλάνου θα παραμείνει κλειστό από τις 27 Ιουλίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2019, ενώ οι 44 δρομολόγια και 200 ​​ημερήσιες πτήσεις της Alitalia θα μεταφερθούν στη Μαλπένσα.