Επιβάτες αναγκάστηκαν να μείνουν στην καμπίνα της πτήσης των Αμερικανικών Αερογραμμών από το Μαϊάμι προς την Κόστα Ρίκα, για τρείς ώρες με ομίχλη, στο αεροδρόμιο της Νικαράγουα!

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο αντιμετώπισε μεγάλη δυσκολία στην προσγείωση στην Λιμπέρια, καθώς ο διάδρομος ήταν γεμάτος λακούβες. Έτσι, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Νικαράγουα. Το ερώτημα που προκύπτει όμως είναι πως βρέθηκε η ομίχλη, μέσα στην καμπίνα.

Υπεύθυνος της αεροπορικής εταιρείας, ανέφερε στην Daily Mail: «Η ομίχλη αυτή οφείλεται στη διαφορά θερμοκρασίας αλλά δεν πρόκειται για καπνό, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό».

Πολλοί επιβάτες εξοργίστηκαν καθώς παρέμειναν για τρεις ολόκληρες ώρες στο αεροδρόμιο μέχρι να αδειάσει η καμπίνα από το νέφος και χαρακτήρισαν την πτήση ως «10 ολόκληρες ώρες στην κόλαση!». Άλλοι πάλι εντυπωσιάστηκαν και το διασκέδασαν. Ο πιλότος αστειευόταν και έλεγε πως ήταν κάτι σαν το Χάλοουιν.

Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες και προσπάθησε να κατευνάσει το θυμό τους, προσφέροντας σάντουιτς.