Μια γυναίκα από τον Καναδά, ισχυρίζεται πως την κλείδωσαν μέσα σε αεροσκάφος και έσβησαν και τα φώτα!

Η βρετανική εφημερίδα Independent, αναφέρει πως η Τίφανι Άνταμς, ήταν επιβάτης πτήσης της Air Canada από το Κεμπέκ στο Τορόντο την 9η Ιουνίου. Όπως η ίδια υποστηρίζει, την πήρε ο ύπνος κάποια στιγμή μετά την απογείωση, υπολογίζοντας πως θα ξυπνούσε -ή κάποιος θα της μιλούσε- όταν το αεροσκάφος έφτανε στον προορισμό του 90 λεπτά αργότερα. Όμως, ξύπνησε μέσα σε ένα σκοτεινό αεροσκάφος.

«Με πήρε ο ύπνος περίπου 1,5 ώρα μετά την απογείωση» έγραψε η ίδια στη σελίδα της Air Canada στο Facebook, και συμπλήρωσε: «Ξύπνησα τα μεσάνυχτα (αρκετές ώρες μετά την προσγείωση), παγωμένη, φορώντας ακόμη τη ζώνη μου και μέσα στο σκοτάδι».

Η ίδια περιέγραψε την εμπειρία της ως ιδιαίτερα τρομακτική, λέγοντας πως στην αρχή νόμιζε πως βλέπει εφιάλτη. Η επιβάτης προσπάθησε να καλέσει με το κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της αλλά η μπαταρία της δεν επαρκούσε. Και όταν προσπάθησε να το φορτίσει, αντελήφθη πως το αεροσκάφος δεν είχε ρεύμα.

«Δεν μπορούσα να φορτίσω το κινητό μου για να ζητήσω βοήθεια και με έχει πιάσει πανικός επειδή θέλω να τελειώσει αμέσως αυτός ο εφιάλτης» αναφέρει η ίδια.

Η Άνταμς περιγράφει πως βρήκε ένα φακό στο κόκπιτ του αεροσκάφους και μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερε να ανοίξει μια πόρτα. Βρισκόταν, φυσικά, αρκετά πάνω από το έδαφος και έτσι δεν μπορούσε να βγει από το αεροσκάφος…

Άρχισε, λοιπόν, να κάνει σήματα με τον φακό, με την ελπίδα ότι κάποιος θα τη δει. Μετά από λίγη ώρα, την είδε ένας εργαζόμενος του αεροδρομίου!

«Με ρώτησε πώς στην ευχή με ξέχασαν στο αεροπλάνο» έγραψε η ίδια, και συνέχισε: «Και εγώ το ίδιο ρωτάω τον εαυτό μου». Ο άνδρας συνόδευσε την Άνταμς στο αεροδρόμιο, όπου την περίμεναν εκπρόσωποι της Air Canada.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε το περιστατικό στη βρετανική εφημερίδα, τονίζοντας πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό και πως η AirCanada βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Άνταμς.