Η Travelport, προσκλήθηκε να φιλοξενήσει τη μέση ετήσια συνεδρίαση «Voice of the Customer» της Scaled Agile, Inc. Η Travelport επελέγη λόγω της αποτελεσματικής στρατηγικής της Agile για μετασχηματισμούς, ενώ η διάσκεψη θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μοιραστούν επιτυχίες και πρακτικές με τους πελάτες της Scaled Agile, Inc. Η αποκλειστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Travelport στο Ντένβερ στις 19 Ιουνίου 2019.

Η Travelport ξεκίνησε την εφαρμογή του Scaled Agile Framework® (SAFe®) στις αρχές του περασμένου έτους, στο πλαίσιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες των πελατών είναι κορυφαίες σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του προϊόντος αλλά και σε ολόκληρη την επιχείρηση. Τον Μάιο του 2018, η Travelport ξεκίνησε το πρώτο Agile Release Train (ART), μια μικρή, διαλειτουργική ομάδα αφιερωμένη στον καθορισμό, την κατασκευή, τη δοκιμή και την ανάπτυξη λύσεων για πελάτες, για 10 εβδομάδες. Έκτοτε, η Travelport έχει μεταφέρει με επιτυχία το 85% του επιλέξιμου εργατικού δυναμικού της στην τεχνολογία SAFe, τώρα με 12 ενεργά ART και 107 ομάδες Agile σε τεχνολογία, προϊόντα, ανθρώπινο δυναμικό, χρηματοδότηση και μάρκετινγκ.

Ο Dean Leffingwell, συνιδρυτής και επικεφαλής μεθοδολόγος της Scaled Agile Inc., δήλωσε: «Η Travelport είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα επιτυχημένου ευκίνητου μετασχηματισμού που χρησιμοποιεί το πλάνο μας. Οι βέλτιστες πρακτικές και τα διδάγματα που αποκομίσαμε στην Travelport κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ήταν πολύ πολύτιμα. Υποστηρίζουμε καλύτερα τις υπόλοιπες επιχειρήσεις στο πλαίσιο των δικών τους αλλαγών. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με την Travelport και να βοηθήσουμε την εταιρεία να αναταράξει την ταξιδιωτική βιομηχανία παρέχοντας καινοτόμες και πολύτιμες τεχνολογικές λύσεις στους πελάτες της.»

Η Travelport γιόρτασε πρόσφατα την επέτειο του πρώτου της ART, χρησιμοποιώντας τη SAFe – ένα από τα κορυφαία πλαίσια παγκοσμίως για την ευελιξία της επιχείρησης που παρέχει η Scaled Agile, Inc. Η Scaled Agile, Inc. έχει διαδραματίσει έναν αυξανόμενο ρόλο στην υποστήριξη της επιτυχημένης υλοποίησης του SAFe της Travelport. 

Ο Gordon Wilson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Travelport δήλωσε: «Μόλις εορτάσαμε την ετήσια επέτειο της υιοθέτησης της SAFe και ήδη βλέπουμε το όφελος μέσω της ταχύτερης λήψης αποφάσεων, της αυξημένης υπευθυνότητας και της μεγαλύτερης ικανοποίησης των συναδέλφων και των πελατών μας. Γίναμε ηγέτες στον τομέα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έτσι λάβαμε την πρόσκληση να διαδραματίσουμε κεντρικό ρόλο στις συνεχιζόμενες συζητήσεις και προόδους του πλαισίου Agile Scale. Είναι προνόμιο να φιλοξενήσουμε την ομάδα από το Scaled Agile και τους συνεργάτες μας το φετινό Συμβούλιο. «

Η Travelport επέλεξε το SAFe® για να βοηθήσει στην υποστήριξη του φιλόδοξου σχεδίου μετασχηματισμού της επιχείρησής της, λόγω του διορατικού και ευέλικτου προγράμματος που υποστηρίζεται από συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση. Με τις τεράστιες γνώσεις και την τεχνογνωσία της, η Scaled Agile, Inc ήταν ο κατάλληλος συνεργάτης για να βοηθήσει την Travelport να μεταμορφώσει την κουλτούρα που έχει εδραιωθεί εδώ και πολύ καιρό με αποτελεσματικές και καθαρές λειτουργίες.

Ο Charles Fleet, VP  στην Travelport δήλωσε: «Είναι εκπληκτικό να δούμε πόσο γρήγορα μπορούμε να εφαρμόσουμε το SAFe και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την δουλειά που έχουμε κάνει για να γίνουμε ένας οργανισμός Agile. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την προσοχή των πελατών μας και των εργαζομένων καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις βέλτιστες πρακτικές με άλλες εταιρίες στις επερχόμενες υπηρεσίες Voice of the Customer Council.»