Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επιβιβαστεί σε αεροσκάφη του Β Παγκοσμίου Πολέμου που θα επισκεφτούν το αεροδρόμιο Lunken για πέντε ημέρες από τις 10 Ιουλίου.

Ένα βομβαρδιστικό Boeing B-29 με το ψευδώνυμο Fifi και τέσσερα άλλα αεροπλάνα θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Columbia-Tusculum του Cincinnati με τη συμβολή της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία φέρνει τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις ιστορίες της αεροπορίας του Β Παγκοσμίου Πολέμου σε αεροδρόμια των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά κάθε χρόνο.

Το Fifi θα συνοδεύεται από ένα P-51 Mustang, ένα T-6 Texan και ένα PT-13 Stearman στο αεροδρόμιο Lunken.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν το αεροσκάφος από κοντά, να κάνουν βόλτες στα αεροπλάνα και να περιηγηθούν στο πιλοτήριο του Fifi.

Το κοινό θα μπορεί να τα επισκεφθεί από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. από την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, μέχρι την Κυριακή, 14 Ιουλίου. Όλα τα αεροπλάνα εκτός από το Fifi θα είναι διαθέσιμα για βόλτες καθημερινά.

Η Fifi θα πετάξει στις 9 π.μ. και στις 10:30 π.μ. από τις 12 Ιουλίου έως τις 14 Ιουλίου. Οι περιηγήσεις στο B-29 θα είναι διαθέσιμες από τις 9 το πρωί στις 10 Ιουλίου μέχρι τις 11 Ιουλίου και από το μεσημέρι στις 12 Ιουλίου έως τις 14 Ιουλίου.

Η πρόσβαση στα αεροπλάνα θα είναι $ 10 για τους ενήλικες και $ 5 για τους νέους ηλικίας 10 έως 17. Τα παιδιά κάτω των 9 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

Το κόστος για τη βόλτα των αεροσκαφών κυμαίνεται από $ 85 έως $ 1.995 και μπορεί να γίνει κράτηση εκ των προτέρων στο AirPowerTour.org.