Η Cyprus Airways και η Bulgaria Air έχουν υπογράψει συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare). Μέσα από αυτή τη συνεργασία, οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με Bulgaria Air από Λάρνακα προς Σόφια. Η συμφωνία θα επιτρέπει στη Cyprus Airways  να εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Σόφιας.. Ταυτόχρονα, η Bulgaria Air θα εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων στις πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ. Μελλοντικά και άλλοι προορισμοί θα ενισχύσουν τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

 «Η δέσμευσή μας για επέκταση του δικτύου της Cyprus Airways ενισχύεται με τη συμφωνία μας με τη Bulgaria Air, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σόφια και σύντομα και σε άλλους προορισμούς», δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω της σελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από την Κύπρο δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.