Η Ryanair ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια, από Πρέβεζα-Άκτιο προς Βουδαπέστη και από Καβάλα προς το Πόζναν. Αυτά τα δύο νέα δρομολόγια θα λειτουργούν εβδομαδιαία, η διαδρομή Πρέβεζα-Βουδαπέστη θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα ενώ η διαδρομή Καβάλα-Πόζναν κάθε Τετάρτη.

Το εκτεταμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair θα μεταφέρει 5.6 εκατομμύρια επιβάτες ενώ καλύπτει πάνω από 4.200 θέσεις εργασίας στα ελληνικά αεροδρόμια φέτος, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων αεροδρομίων της Πρέβεζας και της Καβάλας, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Ryanair για επένδυση στον ελληνικό τουρισμό.

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν τώρα να κλείσουν τις διακοπές τους μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμη χαμηλότερους ναύλους και τις βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair για το 2019.

Για να γιορτάσει την έναρξη αυτών των νέων δρομολογίων, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση των εισιτηρίων από μόλις € 17,99, για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα οποία πρέπει να κλείσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (3 Ιουλίου), μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Η Chiara Ravara από την Ryanair είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας στα νεότερα ελληνικά αεροδρόμια της Πρέβεζας-Ακτίου και της Καβάλας και να ξεκινήσουμε επίσημα τα νέα μας δρομολόγια από Πρέβεζα προς Βουδαπέστη και Καβάλα προς Πόζναν ως μέρος του νέου προγράμματος για το καλοκαίρι του 2019. Αυτές οι καλοκαιρινές διαδρομές θα προωθήσουν περαιτέρω τον Ελληνικό τουρισμό και θα συμβάλει στην απόκτηση 5,6 εκατομμυρίων επισκεπτών σε έναν από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.”