Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jet2 δεν προτίθεται να προχωρήσει στην αγορά της αεροπορικής ή της λιανικής επιχείρησης του Thomas Cook, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν έχει κανένα συμφέρον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έχει ανάγκη να αγοράσει καταστήματα λιανικής, καθώς δεν αποτελεί μέρος της στρατηγικής της. «Ως απάντηση στα σχόλια, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Jet2.com και η Jet2holidays δεν ενδιαφέρονται ούτε για την αεροπορική εταιρεία του Thomas Cook ούτε για τη λιανική επιχείρηση του Thomas Cook. Μέσω των επιτυχημένων πακέτων διακοπών μας Jet2holidays, έχουμε αναπτύξει δυνατές σχέσεις με ανεξάρτητα ταξιδιωτικά γραφεία, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγική μας.»

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτήν την προσέγγιση της εταιρικής σχέσης και γι ‘αυτό δεν έχουμε σχέδια να αγοράσουμε υπάρχοντα καταστήματα του Thomas Cook. Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές, ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε στενές επαγγελματικές σχέσεις με ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω του πλάνου μας «Partnership2Success».