Αεροσκάφος της Virgin Atlantic πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βοστώνης μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στον αέρα. Το αεροπλάνο ταξίδευε από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης, όταν ξαφνικά ξέσπασε φωτιά.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν σοβαρές βλάβες και οι 217 επιβάτες βγήκαν με ασφάλεια από το αεροπλάνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης, ωστόσο η αστυνομία πιστεύει ότι η φωτιά προκλήθηκε από φορητό φορτιστή κινητού τηλεφώνου, καθώς οι αξιωματικοί εξουδετέρωσης βομβών που επιθεώρησαν το αεροσκάφος, βρήκαν μια συσκευή ανάμεσα στα μαξιλάρια του καθίσματος όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας σε δημοσιογράφους: «Προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι είναι μια μπαταρία συμβατή σε εμφάνιση με έναν εξωτερικό φορτιστή τηλεφώνου».

Η Virgin Atlantic επιβεβαίωσε σε δήλωση της ότι η πτήση επέστρεψε στη Βοστώνη «λόγω αναφορών καπνού στην καμπίνα» και πρόσθεσε ότι το περιστατικό θα ερευνηθεί για να «κατανοηθεί πλήρως τις περιστάσεις» ενώ βρήκε καταλύματα και εναλλακτικές πτήσεις για τους ταλαιπωρημένους επιβάτες.