Αν θεωρείτε πως οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων είναι κουραστικές και βαρετές, η Alitalia έρχεται να σας αλλάξει γνώμη.

Mε γνώμονα πάντα την καλή εξυπηρέτηση των επιβατών, η ιταλική αεροπορική εταιρεία, που προσφέρει πλήθος πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, δεν αφήνει στην τύχη της την ψυχαγωγία των πελατών της.

Ετσι, λοιπόν, σας δίνεται η δυνατότητα να περάσετε μοναδικές στιγμές στους αιθέρες με ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές σειρές, μουσική, εφημερίδες και έξυπνες αγορές.

Θαυμάστε την εκπληκτική θέα από ψηλά, χάρη στην πανοραμική κάμερα των νέων αεροσκαφών A330. Αποκλειστικά στην Economy θέση των συγκεκριμένων αεροσκαφών μπορείτε να «φορτώσετε» περιεχόμενο πολυμέσων από τον φορητό υπολογιστή σας με USB flash drive, για να εργαστείτε ή να ψυχαγωγηθείτε.

Στις θέσεις Business Class παρέχεται ενσύρματη σύνδεση για συσκευές Apple στην προσωπική οθόνη 15 ιντσών του καθίσματος. Μην ξεχνάτε, επίσης, πως το σύστημα ψυχαγωγίας περιλαμβάνει περισσότερες από 45 κινηματογραφικές ταινίες, ειδήσεις, κωμωδίες, βιντεοπαιχνίδια, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικές σειρές και 12 μουσικά κανάλια με μεγάλες επιτυχίες της τζαζ, ποπ και όπερα.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ποικιλία εντύπων, ενώ αν έχετε διάθεση για αγορές, ανατρέξτε στον κατάλογο Griffair και αγοράστε μοναδικά προϊόντα από την άνεση του καθίσματός σας.