Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019 παρουσιάστηκε σε μια όμορφη εκδήλωση στο Murphy’s Pub στη Λευκωσία με καλεσμένους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Cyprus Airways, η οποία αποτελεί το νέο επίσημο αερομεταφορέα.

H Natalia Popova, Γενική Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways, τόνισε την χαρά της που η Cyprus Airways αποτελεί τον επίσημο αερομεταφορέα των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης της Κύπρου.

Τόνισε παράλληλα πως είναι με περηφάνια και ενθουσιασμό που η Cyprus Airways συμμετέχει και στηρίζει την κοινωνία, επιλέγοντας την υποστήριξη της προς τον κυπριακό αθλητισμό και συγκεκριμένα τις Εθνικές Ομάδες.

Πριν την ολοκλήρωση της παρουσίασης, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επιφύλαξε μία έκπληξη προς την Cyprus Airways. Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών, Σάιμον Μιχαήλ, παρέδωσε αναμνηστική φανέλα της Εθνικής Κύπρου, στην οποία πλέον βρίσκεται στο πίσω μέρος της, το λογότυπο της Cyprus Airways.