Η αεροπορική εταιρεία της Λετονίας, airBaltic, μετέφερε 528 449 επιβάτες τον Ιούνιο του 2019, 24% περισσότερους από πέρυσι, στο δίκτυο της που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία, την ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή. Τον Ιούνιο, η airBaltic είχε μερίδιο αγοράς 62% στη Ρίγα και 22% στο Ταλίν.

Ο Martin Gauss, Διευθύνων Σύμβουλος της airBaltic δήλωσε: “Για πρώτη φορά στην ιστορία μας, εξυπηρετήσαμε περισσότερους από 500.000 επιβάτες σε ένα μήνα. Έχουμε αυξήσει το μερίδιο αγοράς μας στη Ρίγα και το Ταλίν, επιτυγχάνοντας ένα ακόμα ρεκόρ. Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι βρισκόμαστε στη σωστή πορεία ανάπτυξης και ότι οι προσπάθειες και η αφοσίωσή μας για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας είναι αποδοτικές “.

Η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών και βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγας στο δίκτυό της που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, την ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή. Την καλοκαιρινή περίοδο 2019, η airBaltic δρομολόγησε νέους προορισμούς από τη Ρίγα στο Δουβλίνο, τη Στουτγάρδη και το Λβιβ, καθώς και στην Κω και τη Μινόρκα.