Όταν παίρνετε μια πτήση, συνήθως περιμένετε να σας κεράσουν έναν καφέ και ίσως μερικά κουλουράκια. Η Southwest Airlines είχε άλλα σχέδια για μια τυχερή ομάδα επιβατών, καθώς προσέφερε σε όλους στην πτήση προς την Comic Con στο Σαν Ντιέγκο ένα δωρεάν σύστημα Nintendo Switch.

Η πτήση 2246 κατευθυνόταν από το Ντάλας στο Σαν Ντιέγκο, όπου οι επιβάτες της επιδίωκαν να παρακολουθήσουν την Comic Con. Μόλις έκατσαν στις θέσεις τους, εμφανίστηκε ένας αντιπρόσωπος της Nintendo και τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν ένα προσαρμοσμένο επίπεδο στο Super Mario Maker 2 που ονομάζεται “Southwest Super Sky Challenge” και όσοι έπαιζαν θα έμπαιναν σε κλήρωση για να κερδίσουν μια δωροκάρτα αξίας $ 500 από την Southwest καθώς και έναν κωδικό για το Super Mario Maker 2.

Αυτό που οι επιβάτες δεν ήξεραν ήταν ότι όλοι στην πτήση θα κέρδιζαν από μια κονσόλα!

“Όταν ανακοίνωσαν τον νικητή, το πιστέψαμε. Αλλά ο εκπρόσωπος της Nintendo τότε είπε: Παίρνετε όλοι από μια κονσόλα!”

Το να κρύψεις τόσο πολλές κονσόλες σε ένα αεροπλάνο πιθανότατα θα ήταν πρόβλημα, οπότε η Nintendo και η Southwest έκαναν κάτι άλλο. “Μας έδωσαν ένα κουπόνι, και όταν βγήκαμε από το αεροπλάνο, μας έδωσαν από μια κόκκινη τσάντα με την κονσόλα και έναν κωδικό για το παιχνίδι μέσα”, είπε ο Friedman. 

Η Southwest και η Nintendo έχουν μια προσφορά που ονομάζεται “Let’s Play Getaway“, η οποία δίνει στους νικητές ένα πακέτο βραβείων της Nintendo παρόμοιο με εκείνο που έδωσαν στο αεροπλάνο. Ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι με αεροπλάνο για τρία άτομα, συν τέσσερα συστήματα Nintendo Switch και ψηφιακά αντίγραφα του Super Mario Maker 2.