Η Zela Aviation και ο κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης με χαρά καλωσόρισαν τον κ. Battur Davaakhuu, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της MIAT Mongolian Airlines στην Κύπρο. Οι εταιρείες MIAT Mongolian Airlines & Zela Aviation συνεχίζουν την παραγωγική τους συνεργασία για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Η Zela Aviation προσφέρει άμεση υποστήριξη ως GSA στην MIAT Mongolian Airlines, επιτρέποντάς τους να αναλάβουν τις δραστηριότητες ACMI Wet Lease & Damp Lease σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική και την Ασία.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η αεροπορική εταιρεία έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη ως αξιόπιστος ACMI συνεργάτης

Με πάνω από 12 χρόνια παρουσίας στους κλάδους ACMI (Aircraft Crew Maintenance and Insurance) και Dry Lease, η Zela Aviation έχει κερδίσει την αφοσίωση των πελατών της παγκοσμίως και τη φήμη ενός αξιόπιστου συνεργάτη στις δραστηριότητές της.

Με γραφεία στην Κύπρο, το Λονδίνο και το Μάντσεστερ, η Zela Aviation έχει άμεση έκθεση στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής και συνεργάζεται με πολλούς κορυφαίους ανεξάρτητους Tour Operators της ΕΕ και μια σειρά αεροπορικών εταιρειών.