Πέρασαν 50 χρόνια (1969-2019) από τότε που ο Γεώργιος Σιότροπος, εξαιτίας της έλλειψης επαρκούς τεχνολογικής επαγγελματικής παιδείας στον τόπο μας, αποφάσισε να ιδρύσει, με την προτροπή του Αριστοτέλη Ωνάση, τις σχολές Ωμέγα.

Αυτή η χρόνια – συμβολή των σχολών Ωμέγα στην τεχνική / επαγγελματική εκπαίδευση είχε ως αποτέλεσμα, οι χιλιάδες απόφοιτοι να εργάζονται στις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες.

Οι σχολές Ωμέγα, πρωτοπόρες στον αεροπορικό χώρο, πρωτοστατούν για άλλη μια φορά και παρέχουν συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση γιατί είναι το μόνο εχέγγυο για τη διασφάλιση μίας ομαλής ένταξης στον επαγγελματικό βίο.

Οι σχολές Ωμέγα παρέχουν την δυνατότητα συνέχισης των αεροπορικών σπουδών στους αποφοίτους, σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Εσάς, που σας ενδιαφέρει το περιβάλλον στο οποίο θα σπουδάσετε, μια επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις του ομίλου των σχολών Ωμέγα, στο κεντρικότερο σημείο του Πειραιά, με σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστηριακό εξοπλισμό που ξεπερνά τις τυπικές απαιτήσεις  και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, θα ικανοποιήσει τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας και την προοπτική για το μέλλον σας. Η φιλοσοφία της «Αεροπορικής Ακαδημίας» των σχολών Ωμέγα, εστιάζεται στο αναμφισβήτητο γεγονός ότι «η γνώση είναι δύναμη».

 

Ειδικότητες:

| Μηχανικοί Αεροσκαφών

| Αεροσυνοδοί 

| Επαγγέλματα Αεροδρομίου

| Τουριστικά Επαγγέλματα