Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης άνοιξε επίσημα τον Οκτώβριο του 2018 και ανέλαβε την εναέρια κυκλοφορία από το πρώην κεντρικό αεροδρόμιο «Ατατούρκ» στις 6 Απριλίου 2019.

Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές.

Η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα βρέθηκε εκεί και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από το business lounge του νέου αεροδρομίου.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, στην είσοδο κυριαρχεί μια τεράστια γιγαντοοθόνη. Πολυτέλεια, αυτοκρατορική χλιδή, τεχνολογία, σύγχρονο ντιζάιν, τέχνη, γεύσεις της Ανατολής και της Δύσης σε τεράστια αφθονία, όλα μαζί συνυπάρχουν σε ένα χώρο δίνοντας στον επισκέπτη μια εξωραϊσμένη εικόνα της Τουρκίας. Ένα μεγάλο πιάνο στην αίθουσα, τεράστια μπουκέτα κόκκινα τριαντάφυλλα, οι μινιμαλιστικές ντουλάπες – βιτρίνες για τις αποσκευές, σεφ – ο καθένας στο δικό του χώρο – σου ετοιμάζουν ότι επιθυμείς μπροστά στα μάτια σου, πλούσια κάβα κρασιών, τηλεοράσεις να παίζουν σε ειδικό χώρο – σαλόνι δορυφορικά προγράμματα από όλο τον κόσμο, άπιαστης ταχύτητας WiFi και μια αίθουσα σύγχρονης τέχνης.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook: