Κομμάτια από μέταλλο γέμισε περιοχή σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο της Ρώμης, Λεονάρντο Ντα Βίντσι – Φιουμιτσίνο.

Λίγο μετά την απογείωση αεροσκάφους Μπόινγκ 787, της εταιρείας Norwegian, μεταλλικά κομμάτια άρχισαν να πέφτουν σαν «σφαίρες» από τον ουρανό!

«Ηταν σα να έχουμε βροχή από ατσάλι και σίδερο», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής, στην εφημερίδα Il Messaggero. «Ετρεξα και κρύφτηκα μέσα στο σπίτι».

Δεκάδες αυτοκίνητα και σπίτια στην περιοχή Ισολα Σκάρα, νότια της πόλης υπέστησαν ζημιές, ενώ ένα άτομο ανέφερε ότι έφερε μικρά εγκαύματα.

Aviation Safety Net

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ρώμη – Λος Αντζελες και μετά από δύο κύκλους πάνω από την Τυρρηνικό πέλαγος, επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνιο, στην Ρώμη.

@AirportWebcams

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Independent, τα μεταλλικά κομμάτια προέρχονται από τον αριστερό κινητήρα του αεροσκάφους. Μέχρι στιγμής πάντως και με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη, η έκταση του προβλήματος που παρουσιάστηκε στο αεροπλάνο της Norwegian με τους 298 επιβαίνοντες, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε σε δήλωσή του, πως πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα.