Η Turkish Airlines, συνεχίζει να διευρύνει το δίκτυο προορισμών της. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας ξεκίνησε πτήσεις προς την πόλη του Μεξικού, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Λατινική Αμερική και πρωτεύουσα του Μεξικού καθώς και στο Κανκούν, ένα από τα αγαπημένα θέρετρα διακοπών της Κεντρικής Αμερικής.

Οι πτήσεις για την πόλη του Μεξικού και το Κανκούν, τον 18ο και 19ο προορισμό της Turkish Airlines στην Αμερική, θα διεξάγονται τρείς μέρες την εβδομάδα με το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Μεξικό – Κανκούν ξεκινώντας στις 21 Αυγούστου 2019. Με αυτές τις πτήσεις, η Turkish Airlines προσθέτει το Μεξικό, τη μεγαλύτερη χώρα της Κεντρικής Αμερικής στο πτητικό της δίκτυο, διευρύνοντας τις περιοχές που διασυνδέονται με το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού για τα εγκαίνια των νέων πτήσεων , ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, K. İlker Aycı δήλωσε: “Συνεχίζουμε να διευρύνουμε τα όρια του δικτύου μας στο πλαίσιο της στρατηγικής μας ανάπτυξης. Μετά το Μπαλί, είμαστε ευτυχείς που έχουμε τη δυνατότητα να συνδέουμε αυτές τις δύο σημαντικές πόλεις της Αμερικής με 125 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από σήμερα και στο εξής, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στην Πόλη του Μεξικού και το Κανκούν θα μπορούν να πετάξουν με την άνεση της Turkish Airlines. Πιστεύουμε ότι οι νέες μας πτήσεις θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις της Τουρκίας με το Μεξικό σε κάθε τομέα”.

Πρόγραμμα πτήσεων

 

ΠΤΗΣΗ

 

ΕΝΑΡΞΗ

 

ΗΜΕΡΕΣ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 

ΑΦΙΞΗ

       TK181

  21.08.2019

Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

IST

20:55        

MEX

04:10 (+1)

       TK181

     22.08.2019

Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο

MEX

05:30

CUN

07:50

       TK181

     22.08.2019

Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο

CUN

09:20

IST

05:25 (+1)

Όλες οι ώρες είναι σε LMT

Πόλη του Μεξικού, σταυροδρόμι ιστορίας και εμπορίου

Η Πόλη του Μεξικού, η άλλοτε πατρίδα των Maya και των Αζτέκων, φέρει τα πρώτα σημάδια των πολιτισμών της Αμερικής που χρονολογούνται από το 2000 π.Χ. Είναι επίσης μια εμπορική πόλη, καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Αμερικής. Με περισσότερα από 150 μουσεία, η δεύτερη πόλη μετά το Παρίσι στον ως προς τον αριθμό των Μουσείων που φιλοξενεί, η πολιτιστική κληρονομιά της Πόλης του Μεξικού προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο. Η αρχαία πόλη Teotihuacan και οι πυραμίδες της αποτελούν τις άλλες τουριστικές επιλογές που μπορείς να ανακαλύψεις κοντά στην Πόλη του Μεξικού. Η πόλη καλύπτει όλες τις προσδοκίες με την αποικιακή της αρχιτεκτονική, την νόστιμη Μεξικάνικη κουζίνα, τις όμορφες πλατείες και τις πολυάριθμες δραστηριότητες. 

Τέσσερα εκατομμύρια τουρίστες επιλέγουν το Κανκούν κάθε χρόνο

Με την αλιεία και τη γεωργία ως τις κύριες πηγές εισοδήματος κατά τη διάρκεια της περιόδου των Maya, η πόλη του Κανκούν έδωσε πολλές σημαντικές εξελίξεις στην αστρολογία, τη φυσική και τα μαθηματικά. Σήμερα είναι από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της Κεντρικής Αμερικής. Συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομία του Μεξικό με το τουριστικό εισόδημα, η πόλη υποδέχεται περίπου 4 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο στα περισσότερα από 150 ξενοδοχεία της. Εκτός από την κολύμβηση, τις καταδύσεις και τις άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητεωψς , η ιστορία του, η κουζίνα και το Υποβρύχιο Μουσείο του, το καθιστούν ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να περάσουν αξέχαστες διακοπές. 

Για να δείτε το πρόγραμμα πτήσεων παρακαλώ επισκεφτείτε το www.turkishairlines.com, επικοινωνήστε με το τηλεφωνοικό κέντρο στο +90 212 444 0849 ή επισκεφτείτε οποιοδήποτε γραφείο πωλήσεων της Turkish Airlines.